depilacije

Učinite svoju kožu glatkom i bez dlačica što je oduvijek predstavljalo simbol ljepote i ženstvenosti.

ribbon

Crtica iz povijesti

U egipatskim hijeroglifskim zapisima je navedeno kako su djevojke koje su služile faraonu morale ukloniti dlačice sa svog tijela jer se u višoj društvenoj klasi tijelo prekriveno dlačicama smatralo nečistim.

hladni vosak

Hladni vosak (patrone)

Uklonite dlačice depilacijom pomoću voska u patronama za jednokratnu upotrebu.
Orginalno pakiranje, s valjkastim dozatorom omogućava pravilnu aplikaciju tankog sloja voska pa je pogodan i za depilaciju osjetljivih djelova tijela. S obzirom na reguliranu temperaturu voska možete napraviti brzu i efikasnu depilaciju s liposolobilnim voskom koji nije topiv u vodi te mu stoga ne smeta znoj.

šećerna pasta

Šećerna pasta

Ovaj tretman uljepšavanja koristile su žene drevnog Egipta. Za njih je tijelo bez dlačica bilo odraz ljepote, mladosti i nevinosti. Iste su se vrijednosti zadržale do danas. Stoga i ne čudi što najpopularniji način uklanjanja dlačica potječe iz jedne od najstarijih civilizacija na svijetu. Egipatska depilacija ima veliki broj prednosti nad klasičnom depilacijom voskom. Vosak se nanosi i na kožu i na dlaku dok se šećerna pasta kojom se radi egipatska depilacija nanosi samo na dlaku zbog čega je takav način manje bolan. Šećerna pasta je 100% prirodna i bez konzervansa, te zbog toga nema nikakvih alergijskih reakcija. Napravljena je od šećera i vode. Šećerna pasta se prije nanošenja na kožu omekšava i zagrijava isključivo u rukama kozmetičara što isključuje nastanak opeklina, a zbog niske temperature same smjese ova se depilacija preporuča osobama koje imaju problem proširenih vena i popucalih kapilara. Također, zbog prirodnog sastava idealna je za osobe s izrazito osjetljivom kožom. S obzirom da šećerna pasta radi i piling koža nakon depilacije je izrazito glatka i meka, te nema crvenih točaka. Sve češćim izvođenjem egipatske depilacije dlačice postaju rijeđe i sporije rastu.