masaže

Brinite se o svom tijelu i tako stvorite osjećaj koje se ne može postići ni jednim lijekom.
Masaža je jedna od najboljih tehnika za postizanje i održavanje opće dobrobiti za organizam. Glavobolje, umor, stres, bolovi u mišićima… sve to može biti lako izliječeno, vrlo jednostavno. Samo jedna kratka masaža može imati nevjerojatan učinak na cijelo tijelo. Osim izravnih fizičkih koristi poput poboljšanja cirkulacije, olakšavanja probave, opuštanja mišića, masažom možete postići i psihičke koristi.

ribbon

Masaža jača vaš imunitet

Masaža povećava tjelesnu razinu oksitocina, ili ‘hormona ljubavi’, koji smanjuje razinu hormona stresa te povećava proizvodnju stanica koje potiču imunološki sustav.

medicinsko sportska masaža

Medicinsko sportska masaža

Medicinsko sportska masaža je metoda fizikalne terapije koja se služi nizom sustavnih pokreta na tijelu radi amnipulacije tjelesnim tkivima i to kožom, potkožjem, mišićima i mišićnom fascijom. Masaža se izvodi isključivo po mišićnom vlaknu u svrhu terapije kod miogeloza, napetih mišića, ukočenosti i uklještenosti živaca.

anticelulitna masaža

Anticelulitna masaža

Oblikujte tijelo i smanjite celulit dubinskom masažom čije se djelovanje pojačava anticelulitnim uljem:
Jeste li pogođeni narančinom korom i u kojem omjeru, u prvome redu o tome odlučuje vaša nasljedna predispozicija jer se slabo vezivno tkivo nasljeđuje. Ukoliko se celulit jednom razvije, situacija se pogoršava uslijed međusobno povezanih problema kod razmjene tvari. Za to su odgovorne napuhane masne stanice koje spriječavaju protok limfi i krvi, pri čemu se voda tjera u tkiva koja se nalaze u okruženju. Sport i promjene u ishrani su dvije mogućnosti kako izbjeći celulit, a učinkovita mogućnost je anticelulitna masaža. Cilj ove masaže je stimuliranje potkožnog vezivnog tkiva pokretima gnječenja, brzim trzajnim zahvatima, a završava pljeskanjem koje djeluje poput vakuma.

limfna drenaža

Limfna drenaža

Manualna (ručna) limfna drenaža je tretman u kojem se laganim, točno određenim pokretima ruku tretira dio tijela kako bi se limfa potisla i uklonila kroz vene do bubrega koji će preuzeti štetne tvari iz limfe i putem mokraće izbaciti iz organizma.

refleksna masaža stopala

Refleksna masaža stopala

Ublažite bolove i poboljšaju pokretljivost svojih stopala s Refleksoterapijom koja je potpuno bezopasna, vrlo ugodna i opuštajuća, a cilj joj je ublažavanje stresa i napetosti, normalizacija tjelesnih funkcija, te poboljšanje cirkulacije i rada nervnog sustava, normalizacija tjelesnih funkcija te poboljšanje cirkulacije i rada nervnog sustava.

Refleksoterapija polazi od pretpostavke da je tijelo energetsko polje podijeljeno na deset energetskih zona koje se protežu okomito od stopala do vrha glave. Svaki poremećaj pritoka energije u ovom podrućju može utjecati na svaki organ ili svaku funkciju. Važno je saznanje da se svaki dio tijela, svaki organ, ocrtava na dlanovima i tabanima. Ukoliko je došlo do blokade na nekoj točki meridijana, protok energije je otežan i zbog toga dolazi do energetske blokade na ovom mijestu.

Refleksoterapeut odstranjuje tvrde, zrnaste naslage na krajevima meridijana, na dijelovima tabana koji odgovaraju određenom dijelu tijelesnih organa. Tek kada jedna serija ovih masaža uspije odkloniti blokadu i ponovno uspostaviti ravnotežu, tada se može očekivati i prestanak bolova. Masaža refleksnih zona na stopalima je sve popularnija metoda alternativne medicine. Prva saznanja o refleksoterapiji sežu veoma daleko u prošlost. Postoje materijalni dokazi da je refleksoterapija poznata više od četiri tisuće godina. Uz Egipćane, Kinezi su je također primjenjivali uz akupunkturu. Na zapadu se ova metoda spominje početkom dvadesetog stoljeća.

masaža lica

Masaža lica

Probudite svoju kožu masažom lica i tako kožu učinite opuštajućom, zaustavite proces starenja kože lica, smanjite podbradak, otklonite glavobolje…

antistres masaza

Antistres masaža

Riješite se stresa u svom tijelu koji se najčešće nakuplja u obliku napetosti uzrokovane dugotrajnim sjedenjem, nedovoljnim razgibavanjem i užurbanim načinom života.

Masaža je jedan je od najlakših načina postizanja očuvanja zdravlja, a primjenjuje se tisućama godina. Ima snažno djelovanje na zdravlje i raspoloženje. Antistres masaža je spoj nekoliko različitih manualnih tehnika masaže, dodatno obogaćena mješavinom esencijalnih ulja koja znatno reduciraju bol i uspješno otklanjaju nakupljenu napetost i toksine iz tijela pa time vraćaju vitalnost i životnu energiju. Ova masaža izuzetno opušta, harmonizira energiju tijela i uspostavlja dobar protok cirkulacije i limfnog toka, potiče detoksikaciju, opušta mišiće, potiče probavu, a stimulirajući limfni sustav ubrzava izlučivanje otpadnih tvari. Preporuča se osobama koje su izložene stresu i žive brzim načinom života. Masaža s pravom osvaja visoko mjesto u zdravstvu kao dopuna liječenju i očuvanja zdravlja. Topao ambijent, popratne inspirativne melodije i sama masaža imaju za cilj u kratkom vremenu dovesti tijelo u stanje potpune opuštenosti.

hotstone masaža

Hot stone masaža

Izbacite štetne tvari iz svog organizma masažom koja ima izniman efekt drenaže i blagotvorno djeluje protiv stresa, napetosti i zakočenosti mišića, loše cirkulacije, raznih reumatskih stanja, boli u leđima, tjeskobe, nesanice i depresije.

Hot stone masaža toplim kamenjem jedinstvena je tehnika masaže, kombinacija blagodati zagrijanog bazaltnog kamenja i prekrasne, mirisne podrške eteričnih ulja. Blagotvorna svojstva toplog kamena poznata su već tisućama godina, a u drevnim civilizacijama toplo se kamenje koristilo u obredima, dijagnostici i liječenju bolesti.

Masaža kamenjem predstavlja jedinstvenu povezanost s prirodom, nudeći nam njenu ljepotu i duhovnost koju vrlo često zaboravljamo. To je tretman koji liječi tijelo, um i dušu. Za vrijeme trajanja tretmana klijent se potpuno opušta. Toplo bazaltno kamenje u kombinaciji s blagodatima eteričnih ulja pruža jedinstven doživljaj opuštanja koji istovremeno pojačava cirkulaciju, potiče uklanjanje viška tekućine kao i nepoželjne otrovne tvari koje se nakupljaju u tijelu.

Za masažu toplim kamenjem koristi se bazaltno kamenje vulkanskog podrijetla, crne ili tamnosive boje, a zbog prisutnosti nekih elemenata može biti i zelenkast. Pronalazi se u vodi ili presušenim koritima rijeka. Stoljetno djelovanje vode učinilo je kamenje zaobljenim i glatkim, pogodnim za masiranje. Bazaltno kamenje idealno je za ovu vrstu tretmana zbog svog specifičnog toplinskog kapaciteta koji je vrlo visok te polaganog otpuštanja topline za vrijeme tretmana. Veća gustoća kamena i njegovo bogatstvo mineralima željeza i magnezija čine ga pogodnijim za tretmane.