njega ruku

Ruke, a ponajprije nokti pokazuju koliko žena brine o sebi i kakav joj je stil života. Nekad je dobra manikura i prava krema za ruke sasvim dovoljna.

ribbon

Nokti su poput prozora kroz koji se vidi zdravlje tijela

Oko 10 posto dermatoloških problema vezano je uz nokte, a otprilike pola problema s noktima povezano je s gljivičnim infekcijama.

njega parafinom

Njega parafinom

Počastite svoje ruke intenzivnom njegom kože i noktiju ruku. Parafinskom kupkom koža dobiva elastičnost, vlaženje i sjaj te je zaštićena od isušivanja i vanjskih nepovoljnih utjecaja. Preporučamo osobama sa suhom i umornom kožom, osobama koje su puno u kontaktu s kemikalijama i vodom. Parafinska kupka zbog svoje topline iznimno je blagotvorna kod ublažavanja reumatskih tegoba i artritisa. Najprije se napravi piling ruku te stavi krema, zatim se ruka zaranja u parafin te tako stoji 20 min. Posebno se treba naglasiti da svaki klijent dobiva novu rukavicu te se na taj način održava visok stupanj higijene. Nakon skidanja parafinske rukavice slijedi ugodna masaža ruku. Tim tretmanom koža postaje iznimno meka i glatka.

manikura

manikura

Uljepšajte svoje nokte i ruke specijalnim tretmanom u kojem koristimo kreme, ulja, parafin i masažu kako bi nakon tretmana postigli zdravi, lijepi i željeni rezultat.
U ponudi je :
– Brza manikura
– SPA manikura

lakiranje

Lakiranje noktiju

S obzirom da nokti govore puno o nama i našem životnom stilu, svatko će primjetiti kakvi su nam nokti odnosno jesu li lijepo manikirani, prljavi ili izgriženi. Zato njihovoj njezi trebamo posvetiti pažnju tijekom cijele godine.
Nudimo vam:

  • french – dobar odabir jer se nosi tijekom cijele godine
  • geliranje – otklanja nedostatke na noktima
  • trajni lak – idealan za nokte koji se lome
soakoff

Soak off sistem

Nova tehnologija geliranja noktiju bez rašpanja, a lak se suši za 30 sekundi u led lampi. Prirodni nokti postaju čvršći i otporni su na pucanje, ne isušuje se, djeluju kao lakirani, a ne kao gelirani.

nail art

Nail art

Nail art je način dekoriranja noktiju ili jednostavno umjetnost na rukama. Očituje se u velikom broju boja i detalja te je s vremenom postao modni dodatak.
Budite drugačiji, naša mirna ruka i smisao za crtanjem pomoći će vam da pronađete svoj posebni stil.

ugradnja noktiju

Ugradnja noktiju

Ugradite novi ili produljite svoj postojeći prirodni nokat pomoću posebnih šablona i gela nakon čega novi nokat izgleda potpuno prirodno i lijepo.
Geliranje noktiju rješava puno problema koje možete imati sa svojim noktima, kao što su: listanje noktiju, griženje i lomljivi nokti.
Kako bi nokti nakon geliranja bili dugo lijepi i uredni potrebno ih je svakih 4 tjedna obnavljati.

učvršćivanje noktiju

Učvršćivanje noktiju

VitaGel je intenzivna, mekana gel formula za najučinkovitije jačanje noktiju. Pomoću tehnologije mikro-suspenzije pohranjuju se molekule vitamina A, B5 i E u isključivoj gel formuli za neprekidno puštanje hranjivih tvari u korijenu nokta do 14 dana. Kombinacija vitamina posebno je formulirana za tekuću apsorpciju keratina u nokat.

VitaGel je bez formaldehida, toluena i DBP-a te:

  • – jača prirodni nokat
  • – služi kao zaštitni sloj
  • – sprječava listanje noktiju
  • – povećava fleksibilnost nokta
  • – obogaćuje nokat vitaminima A, B5 i E
  • – potiče zdrav rast noktiju
  • – jednostavan za primjenu