njega stopala

Zaštitite stopala i nokte te sprječite traumatske promjene na njima. Poklonite im veliku pozornost jer one neumorno nose cijelo vaše tijelo, a za takvu pažnju najzaslužnija je pedikura.

Kod zdravog stopala postoji skladan odnos između kostiju, ligamenata i mišića. Kada se taj sklad poremeti, stopalo se patološki mjenja, deformira, postaje ružno. Stajanjem se razni problemi ustaljuju ili čak povećavaju, kao što su zgrčeni prsti, zadebljanja kože, te različite infekcije. Kako biste sve to izbjegli potrebno je noge i stopala redovno njegovati i održavati.

ribbon

Imate problema sa stopalima

Problemi sa stopalima uglavnom nastaju zbog neadekvatne brige o stopalima, pretijesnih cipela te zbog nedovoljnog kretanja.

medicinska pedikura

Medicinska pedikura

Medicinskom pedikurom tretiraju se svi problemi koji se nalaze na stopalima kao što su problemi natiska odnosno zadebljale kože, kurjih očiju te noktiju koji urastaju u meso.
U slučaju trajnog oštećenja korijena nokta, od medicinske mase izrađujemo protetski nadomjestak koji traje par mjeseci.

estetska pedikura

Estetska pedikura

U toplom periodu, kada su nokti i peta otkriveni, nudimo estetsku pedikuru.
Estetska pedikura provodi se kod osoba koje nemaju posebnih problema sa stopalima, a uključuje kupku za stopala, skraćivanje i njegu noktiju te njegu kožice i stopala. Nakon toga noge izgledaju lijepo, njegovano i spremne su za pokazati.

lakiranje stopala

Lakiranje noktiju

S obzirom da nokti govore puno o nama i našem životnom stilu, svatko će primjetiti kakvi su nam nokti odnosno jesu li lijepo manikirani, prljavi ili izgriženi. Zato njihovoj njezi trebamo posvetiti pažnju tijekom cijele godine.
Nudimo vam:

  • – french: dobar odabir jer se nosi tijekom cijele godine
  • – geliranje: otklanja nedostatke na noktima
  • – trajni lak: idealan za nokte koji se lome

Soak off sistem

Nova tehnologija geliranja noktiju bez rašpanja, a lak se suši za 30 sekundi u led lampi. Prirodni nokti postaju čvršći i otporni su na pucanje, ne isušuje se, djeluju kao lakirani, a ne kao gelirani.

parafinska stopala

Parafinska njega stopala

Korištenjem parafinske kupke pojačava se mikrocirkulacija u nogama i poboljšava se izmjena tvari. Također je odlično rješenje za suhu i umornu kožu stopala jer izvlači vlagu iz dubljih slojeva kože i na površini stvara protektivni sloj koji sprečava dehidriranje. Parafinske kupke mogu pomoći i prilikom problema sa gljivicama.

detoxsoak

Detoxsoak tretman

Detoksikacija kroz stopala idealan je tretman za izbacivanje otrova iz organizma jer stopala sadrže 500.000 znojnih žlijezda koje će ispustiti otrove iz tijela. Poznato je da se tokisni nakupljaju u donjem dijelu tijela, točnije u stopalima jer tijelo šalje toksine što dalje od srca. Toksini slabe funkciju imunološkog sustava i povećavaju vjerojatnost obolijevanja, dovode do hormonalne neravnoteže, neučinkovitog metabolizma. Simptomi viška toksina u organizmu mogu biti: glavobolja, problemi s kožom, zadah i neugodan miris tijela, slabo pamćenje, loša probava, debljanje ili prekomjerno mršavljenje, prerano starenje… Preporuča se napraviti kuru od 4-5 tretmana u razmaku od 3-4 dana. Idealno vrijeme nakon zime, ali i nekoliko puta godišnje za zdravlje. Vratit će energiju i ravnotežu oraganizmu, izbacuje iz organizma toksine, djeluje antistresno i ublažuje bolove u kostima i mišićima. Tretman se može raditi zasebno ili uz tretman pedikure.