njega tijela

Razmazite svoje tijelo kvalitetnim proizvodima i priuštite si istinski užitak. Vratite svojoj koži tonus, potaknite cirkulaciju pomoću pilinga, maski i stampova odnosno specijalnih tampona koji su impregnirani ljekovitim biljem i eteričnim uljima.

ribbon

Svakodnevno hranite vašu kožu

Hidratacija kože mora vam postati svakodnevna navika! Za tijelo koristite odgovarajuću kremu kako biste nahranili svoju kožu. Na ovaj ćete način obnoviti hidrolipidni film koji prekriva epidermu. Ne zaboravite da SVI TIPOVI KOŽE zahtijevaju hidrataciju!

elektrostimulacija

Elektrostimulacija mišića

Uz elektrostimulaciju mišića ubrzajte mršavljenje, oblikujte tijelo te reducirajte celulit.

Kako?

Elektrostimulatori mišića funkcioniraju preko elektroda postavljenih na tijelo koji inducirajući strujne impulse stimuliraju mišićnu reakciju, kontrakciju ili vibraciju. Stimulatori mogu stvarati specifične kontrakcije za različite rezultate, kao što su: uklanjaje masnoća, mršavljenje, uklanjanje celulita, rast – povećanje mišićne mase, relaksaciju i eliminaciju toksina. Upotrebljavaju se četiri različite frekvencije. Elektrostimulacija je posebno učinkovita metoda za uklanjanje masnih jastučića na najkritičnijim dijelovima tijela kao što su trbuh, bedra i stražnjica. Koristi se kao samostalna, ali i kao dodatna terapija koja ubrzava mršavljenje i oblikovanje tijela te zaista u vrlo kratkom vremenu primjećujemo posebne pozitivne promjene na koži i mišićnom tonusu – vlo brzo reducira celulit.

termodeka

Tretman s termo dekom

Izbacite iz sebe toksine i učinite kožu svježijom, mekšom i podatnijom pomoću čokoladnog ili termico blata i termo deke.

Tretman se sastoji od blata, zamatanja u termo deku i masaže. Tretiraju se zone zahvaćene celulitom, a kritične zone su abdomen, bedra i stražnjica. Ne preporuča se trudnicama, dojiljama te osobama s visokim krvnim tlakom i proširenim venama.

piling tijela

Piling tijela

Iznenadite svoju osjetljivu kožu i zaustaviti njeno prijevremeno starenje. Tretman predstavlja kombinaciju nježne eksfolijacije uz esencijalna ulja za umirujuće i zaglađujuće djelovanje. Koža postaje svijetlija te se s ovom terapijom smanjuje pojava hiperpigmentacije ili sunčanih pjega. Tretman će rezultirati svilenkastom i zdravom kožom.

dermahidratacija

Dermahidratacija

Omotajte svoju kožu hranjivim sastojcima kao što su posebne mješavine pšeničnih proteina i meda koji maksimalno hidratiziraju kožu dok đumbir i bijeli čaj stimuliraju cirkulaciju krvi postižući zdravlje kože. Prilagođena mješavina esencijalnih ulja u sredstvima pruža terapeutske učinke, dok bogato ulje kukui oraha, sjemenki masline i grožđa zaglađuju kožu i pružaju anioksidativno djelovanje. U ovom tretmanu termalne terapije tijela koristi se posebna tkanina napunjena sastojcima odnosno stampovima koji poboljšavaju stanje kože i snagom topline detoksiciraju, remineraliziraju, smanjuju razinu stresa, eksfoliraju i relaksiraju.

dermadetoksikacija

Dermadetoksikacija

Ojačajte i zagladite svoju kožu, a kako biste to uspjeli potrebno je prvo riješiti se toksina. Kao jedinstven i egzotičan, tretman kombinira mogućnosti detoksikacije i čišćenja zemljanim glinama te pruža snagu vlaženja prirodnim uljima. Prilagođena esencijalna ulja daju terapeutski učinak i dobrobiti za kožu punu toksina. Tretman se radi sa stampovima punjenim sastojcima koji poboljšavaju stanje kože i snagom topline obnavljaju kožu te detoksiciraju, remineraliziraju, smanjuju razinu stresa, eksfoliraju i relaksiraju.