trepavice

Istaknite ljepotu svojih očiju trepavicama koje mogu biti lijepe bez obzira na životnu dob.

ribbon

Starenjem se trepavice mijenjaju

Kako starimo trepavice postaju tanje i rjeđe. Kako bi što dulje bile dugačke i guste, obratite pažnju na svoju prehranu. Potrebno je unositi vitamine B kompleksa.

minival trepavica

Minival trepavica

REFECTOCIL EYELASH PERM ili trajno uvijanje s collegenom i aminokiselinom cysteineom daje trepavicama prekrasnu povijenost, a očima veći i izražajniji izgled. Istodobno, ovaj tretman trepavice hrani i nježno oblikuje tako da budu uvijene i do 6 tjedana. Tretman je jednostavan, siguran i traje 40 min.

bojanje obrva i trepavica

Bojanje obrva i trepavica

Ukoliko niste zadovoljni bojom obrva i trepavica možemo ih obojati specijalnom bojom. Tretman bojanja je:

  • – prikladan čak i za žene sa superosjetljivim očima
  • – idealan za ljetne dane, odlazak na more, bazen, saunu jer se izvodi vodootpornim bojama
  • – pogodan za svačiji ukus jer su u ponudi razne boje
  • – ostavlja dojam od prirodnog do vrlo atraktivnog izgleda

ekstenzije trepavica

Ekstenzije trepavica

San svake žene su duge i guste trepavice. Uz redovitu mjesečnu njegu ovaj san postaje stvarnost. Ugrađuje se cca 100 trepavica po jednom oku, sistem je lijepljenja jedne umjetne trepavice na jednu vašu, prirodnu. Radi takve precizne i detaljne ugradnje krajnji je izgled izrazito prirodan bez naznaka prijelaza prirodnog na umjetno. Ekstenzije su otporne na apsolutno sve vanjske utjecaje uključujući i podvodne aktivnosti. Zbog prirodne regeneracije vaših trepavica neophodna je mjesečna nadopuna ekstenzija. Preporučljivo je svaka četiri tjedna odraditi nadopunu.